Website laten maken

Je wil een nieuwe website voor jouw bedrijf laten maken, maar waar begin je. Er zijn zoveel verschillende systemen die gebruikt worden, veel soorten werkwijzes en de prijzen kunnen ook sterk variëren.

 

Bij Xless design ontzorgen we je graag bij de bouw van een nieuwe website. Daarom hebben wij ons eigen ontwikkeld systeem, het XD-CMS, die écht te gebruiken is zonder technische kennis. Ook onze werkwijze houden we niet geheim. Onderaan deze pagina zie je hoe wij te werk gaan om voor jou een moderne en uniek ontworpen website te realiseren. Wat dat kost? Dat vertellen we je vooraf met een gespecificeerde offerte waar de werkzaamheden in worden omschreven. Op onze pagina met tarieven kun je alvast een indicatie krijgen.

 

Maatwerk website

Bij ons is een website altijd maatwerk. Hierbij kun je denken aan een super uitgebreide website die vele duizenden euro's kost, maar dat hoeft niet. Ook voor een simpele informatieve website is maatwerk aan te bevelen. Wat houdt maatwerk eigenlijk in? Dit betekent dat je bij ons geen aangepaste template website krijgt of een wordpress installatie, maar een uniek ontworpen website gekoppeld aan ons eigen beheersysteem waar volledig rekening wordt gehouden met de wensen en behoeften van het bedrijf.

 

Website met groeimogelijkheden

Doordat html, css, php, mysql en bootstrap geen vreemde termen voor ons zijn kunnen we de website mee laten groeien met de groei van jouw bedrijf. Beginnen als zzp'er met een simpele informatieve website, maar uitgroeien tot een groot bedrijf met diverse maatwerkmodules. De mogelijkheden gaan zo ver als de techniek gaat.

 

Webhosting

We draaien onze websites gekoppeld aan het XD-CMS uitsluitend op eigen server. Dit om de veiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen. Doordat we de modernste hostingtechnieken gebruiken, zoals een SSD-server, is de hosting en dus de website sneller. Dit heeft een positieve invloed op de positie in zoekmachines en het gebruiksgemak, met name op mobiel en tablet. Bij ons geen ingewikkelde hostingpakketten, maar een fair-use policy met vaste lage prijs voor hosting en licentiekosten van het XD-CMS voor €10,- per maand. Hierbij zit tevens een info@ emailadres of indien gewenst meerdere. Uiteraard kunnen we de verhuizing van het bestaande domeinnaam volledig regelen.

 

 

 


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.Werk waar wij trots op zijn!