Websites

Website laten maken

Je wil een nieuwe website laten maken die aantrekkelijk oogt, goed gevonden wordt en ook nog eens goed in elkaar zit. We helpen je graag bij het online op de kaart zetten van jouw bedrijf en de online communicatie te verbeteren. 

Website zonder gedoe

Snel online zonder gedoe. Dat doen we met ons 4 stappenplan die je onderaan vindt. Op een efficiënte en doelgerichte manier doorlopen we de stappen om tot een perfect eindresultaat te komen. Onze websites kunnen volledig op maat en naar wens worden gebouwd in ons eigen ontwikkeld XD-CMS of in Wordpress. En wat dat kost? Dat vertellen we je vooraf in een gespecificeerde offerte.

Zelf beheren in XD-CMS

Maatwerk website

Een website van Xless Design is altijd een maatwerk website. Deze wordt uniek vormgegeven door een grafisch vormgever. De mogelijkheden gaan van een simpele website tot een uitgebreid custom systeem. Of je nu gebruik gaat maken van het XD-CMS of Wordpress, bij de bouw wordt volledig rekening gehouden met de wensen en behoeften van het bedrijf. We adviseren je graag wat de beste oplossing is.

Maatwerk website Webwinkel
 

Website onderhoud en service

Het internet is continue in beweging. Daarom zijn er soms aanpassingen nodig aan de website om deze up to date te houden. Wanneer je geregeld een update wil en geen omkijken naar kleine aanpassingen kan een service abbonnement handig zijn. Ook is het mogelijk om éénmalig een aanpassing of update door te laten voeren of voor een bepaalde periode. Kom je ergens even niet uit? Ook dan helpen we je graag en snel verder.


Webhosting

Een website van Xless Design wordt gehost op de modernste SSD-servers om de kwaliteit en snelheid te kunnen waarborgen. Dit heeft een positieve invloed op de positie in zoekmachines en het gebruiksgemak. Bij ons vind je geen ingewikkelde hostingpakketten. Je betaald slechts €10,- per maand voor hosting en licentiekosten. Dit is inclusief een info@ emailadres. Uiteraard kunnen we de verhuizing van het bestaande domein volledig regelen.


Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service