Website zelf beheren

Jouw website zelf beheren

Door de gebruiksvriendelijkheid van ons beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En die maatwerk module, wordt net zo gebruiksvriendelijk. Toch even kijken hoe het systeem werkt? Bekijk dan de korte instructievideo van het XD-cms.

 screenshot XD-CMS

Beheren in de cloud

Met het XD-CMS is het altijd en overal mogelijk om een aapassing door te voeren op de website. Doordat ons CMS 'in the cloud' werkt is het mogelijk om op kantoor of onderweg de website te beheren. Doordat ons systeem ook volledig geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet kan dit ook onderweg, tijdens de lunch of op zakenreis. Wij bewegen met je mee.

Maatwerk modules

Meer dan teksten aanpassen en afbeeldingen uploaden? Dat kan! Dankzij ons eigen ontwikkeld beheersysteem zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een taalmodule tot een occasionmodule. Wat het ook is, wij zorgen dat het naadloos aansluit bij de wensen van jouw bedrijf. Daarbij is het beheersysteem super gebruiksvriendelijk. Geen modules in de beheeromgeving die toch niet worden gebruikt.

 

 

Wordpress website

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van ons eigen systeem, hebben sommigen toch de voorkeur om gebruik te maken van Wordpress. Ook dan zijn we je graag van dienst. Met hetzelfde gemak bouwen we een Website voor jouw bedrijf in Wordpress. Soms kan het ook voordeliger zijn om een Wordpress website te nemen afhankelijk van de wensen. We adviseren je graag geheel vrijblijvend wat het beste bij jouw bedrijf past.

 

 


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Jouw website in 1-2-3



1. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service