Maatwerk
website

Maatwerk website

 

Op zoek naar een échte maatwerk website of applicatie? Dan helpen we je graag verder. Een maatwerk website gebouwd door Xless design wordt volledig geprogrammeerd in onder andere html, php en css en gekoppeld aan ons eigen ontwikkeld beheersysteem.

 

Responsive webdesign

Een website door ons ontwikkeld is standaard responsive. Geen overbodige luxe als je bedenkt dat ruim 70% van de bezoekers websites tegenwoordig mobiel bekijken. Daarom besteden we de nodige aandacht voor het mobielvriendelijk maken van de website met responsive design. Door het toepassen van diverse technieken en een slim ontwerp is de website op elk apparaat goed leesbaar, gebruiksvriendelijk en snel geladen. Ook scoren mobielvriendelijke websites beter in zoekmachines zoals Google.

 

Eenvoudig beheersysteem

Xless design heeft een eigen beheersysteem ontwikkeld voor het doen van aanpassingen aan de website zoals teksten, afbeeldingen, portfolio items en nieuwsberichten. Dit is het XD-CMS bij ons systeem staat gebruikersgemak voorop. Het systeem kan naar wens worden uitgebreid met maatwerkmodules. Meer weten van het XD-CMS? Bekijk dan onze instructievideo.

 

Unieke vormgeving

Een website van Xless design wordt altijd ontworpen door een grafisch vormgever met kennis van usability, user experience en responsive design. Het is belangrijk dat iets mooi lijkt, maar nog belangrijker dat iets goed werkt. Daarom wordt er bij het ontwerp rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid van de website. Ook wordt er aandacht besteed aan de menustructuur, de plaatsing van teksten en call to action om bezoekers tot actie aan te zetten.

 

Template website

Heb je geen maatwerkwebsite nodig of gaat de voorkeur uit naar een Wordpress website? Met hetzelfde gemak bouwen we jouw nieuwe website in Wordpress. Ook deze wordt uniek vorm gegeven en responsive gebouwd.

 

Nieuwe website

Op zoek naar een webdeveloper voor een maatwerkwebsite of Wordpresswebsite? Vraag dan een offerte aan of maak een afspraak.


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service