Webdesign
Veendam

Webdesigner Veendam

Xless design is sinds 2016 gevestigd in Veendam. Hierdoor kunnen we je als ondernemer in deze regio nog sneller en persoonlijker van dienst zijn. Natuurlijk kan dit ook als je bent gevestigd in Hoogezand, Groningen en Winschoten. Is het je vanaf hier tever? Dan is het altijd nog mogelijk om het internet te gebruiken of even te bellen. Ook op een afstandje kunnen we veel voor je betekenen. Bijvoorbeeld met een uniek ontworpen website, een corporate identity of een nieuwe flyer. Zo kunnen we je helpen met grafisch en webdesign van Veendam tot Amsterdam. 

 

Webdesign <div id="greenb">Veendam</div>

Dat is goed gevonden

Met zoekmachine optimalisatie. Ook als je regionaal actief bent of een uniek product hebt is het van belang om goed gevonden te worden. Dankzij een goed gebruik van verschillende technieken en een marktonderzoek kan Xless design helpen bij deze online vindbaarheid in zoekmachines. Wat dat inhoudt? Lees hier alles over SEO en hoe we jou hoger in Google kunnen helpen.


Meer informatie

Website laten maken in Veendam

Met ons eigen ontwikkeld CMS kun je eenvoudig altijd en overal teksten op je website aanpassen. Ook als je nieuwe afbeeldingen wil op je website, is dit heel eenvoudig zelf te doen. Dankzij onze snelle en efficiënte communicatie kunnen we je vanuit Veendam perfect van dienst zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe website.

 

Een website klaar terwijl je op vakantie bent

Dat klopt. Terwijl jij aan het genieten bent van een welverdiende vakantie zorgen wij ervoor dat jouw website online staat. En tijdens je volgende vakantie kun je altijd nog een tekst aanpassen of een nieuwbericht plaatsen met het XD-CMS. Zolang je internet hebt natuurlijk.

 

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €600!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Veendam

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €600

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service