Webdesign Roden

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesigner Roden

Waarschijnlijk heb je in Google gezocht op ‘webdesign Roden’, omdat je zoekt naar een goede en professionele webdesigner. Ondanks dat Xless design niet is gevestigd in Roden, maken we ook websites voor bedrijven in Roden. Met het internet kunnen we jou altijd en overal aan een nieuwe website helpen. Ook als jouw bedrijf verhuisd naar Leek, Haren, of Hoogezand.

Webdesign Roden

Webdesign Roden

Een professionele en uniek ontworpen website voor jouw bedrijf? Xless design maakt websites op maat zodat deze bij jouw bedrijf past. Doordat we niet met standaard templates werken zijn de mogelijkheden eindeloos. Ondanks dat bieden we voordelige websites aan al vanaf €600,-


Meer informatie

Mobielvriendelijke website in Roden

Met ruim 60% mobiele website bezoekers kun je ook als bedrijf in Roden niet meer zonder een mobiele website. Xless design maakt professionele en unieke websites welke altijd mobielvriendelijk zijn. Zo is jouw website weer klaar voor de toekomst.

 

Alles wat je nodig hebt

Het is natuurlijk belangrijk dat bezoekers van jouw website eenvoudig contact met je kunnen opnemen. Dit kan met duidelijke contactformulieren, offerteformulieren, heldere contactgegevens in combinatie met een kaartje van Google maps. Zo is het voor nieuwe en bestaande klanten makkelijker om contact met je op te nemen en een vestiging te vinden.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesigner in Roden

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service