Beheer website

 

Ook als ondernemer in Oss kun je eenvoudig zelf je website beheren, dankzij ons eigen ontwikkeld XD-CMS. Met één druk op de knop een tekst wijzigen of een afbeelding toevoegen is kinderspel. Maar ook occasions toevoegen, huizen presenteren, een menukaart toevoegen of een portfolio bijhouden. Het is allemaal mogelijk.

Webdesign <div id="greenb">Oss</div>

Oss

 

Altijd en overal je website aanpassen. Het kan met ons eigen ontwikkeld beheersysteem, ook op mobiel en tablet.

 

 


Meer informatie

Snel online

 

We begrijpen heel goed dat je niet continue bezig wil zijn met je website, daarom zorgen wij ervoor dat jouw website binnen een week online kan zijn! Ook kunnen we je helpen bij het actueel houden van jouw website.

 

Hoger in Google

Xless design zorgt ervoor dat bedrijven in Den Haag, Alkmaar en Haarlem beter gevonden worden. We kunnen ook jouw bedrijf in Oss hoger in Google helpen, met SEO. Met de nodige kwalificaties in huis verbeteren we de vindbaarheid van elke website. Dankzij een mobielvriendelijke website en unieke ontwerpen zorg je er voor dat bezoekers die je vinden, ook blijven.

Zoveel voordeel


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €595!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Oss

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.Werk waar wij trots op zijn!