Webdesign
Nijmegen

Webdesign bureau in Nijmegen

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Nijmegen? Dat kan bij Xless design. Doordat we altijd een uniek ontwerp maken en ons eigen beheersysteem hebben is jouw website altijd onderscheidend en eenvoudig zelf te beheren. Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland, ook in Amsterdam, Emmen, Zwolle en Hoogeveen.

Webdesign <div id="greenb">Nijmegen</div>

Nijmegen

Wanneer je bedrijf in Nijmegen is gevestigd, kun je ook bij ons terecht voor jouw nieuwe website. Aangezien alle communicatie tegenwoordig via internet en mobiel gaat kunnen we ook voor jouw bedrijf een unieke website maken met eenvoudig beheersysteem.


Meer informatie

Responsive webdesign in Nijmegen

Met ruim 60% mobiele website bezoekers kun je ook als bedrijf in Nijmegen niet meer zonder een mobiele website. Xless design maakt professionele en unieke websites welke altijd mobielvriendelijk zijn. Zo is jouw website weer klaar voor de toekomst.

 

Prachtig design en eenvoudig beheer

Wij houden van ons vak, en dat laten we graag zien. Daarom werken we niet met standaard templates, maar maken we altijd voor iedereen een uniek ontwerp. Zo is jouw website onderscheidend tussen de concurrentie. Daarbij is het kinderspel om een webtekst aan te passen of een foto toe te voegen met ons eigen ontwikkeld CMS.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €600!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign bureau Nijmegen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €600

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service