Webdesign
Nijmegen

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign bureau in Nijmegen

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Nijmegen? Dat kan bij Xless design. Gemaakt in een eenvoudig beheersysteem maakt het mogelijk om je website altijd en overal aan te kunnen passen. Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland, ook in Amsterdam, Emmen, Zwolle en Hoogeveen.

Webdesign <div id="greenb">Nijmegen</div>

Nijmegen

Wanneer je bedrijf in Nijmegen is gevestigd, kun je ook bij ons terecht voor jouw nieuwe website. Aangezien alle communicatie tegenwoordig via internet en mobiel gaat kunnen we ook voor jouw bedrijf een unieke website maken met eenvoudig beheersysteem.


Meer informatie

Responsive webdesign in Nijmegen

Met ruim 60% mobiele website bezoekers kun je ook als bedrijf in Nijmegen niet meer zonder een mobiele website. Xless design maakt professionele en moderne websites welke altijd mobielvriendelijk zijn. Zo is jouw website weer klaar voor de toekomst.

 

Prachtig design en eenvoudig beheer

Wij houden van ons vak, en dat laten we graag zien. Daarom maken we altijd en ontwerp die bij joue en je bedrijf past. Zo is jouw website onderscheidend tussen de concurrentie. Daarbij is het kinderspel om een webtekst aan te passen of een foto toe te voegen met het eenvoudige beheersysteem van Deex.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign bureau Nijmegen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service