Webdesign
Hoogeveen

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

In Drenthe een professionele website

 

Je hebt een bedrijf in Hoogeveen en wil een professionele website met een uniek ontwerp en eenvoudig beheersysteem. Dat kan heel voordelig bij Xless design. Wij bouwen websites voor elk bedrijf. Doordat we niet met templates werken, maar met unieke designs valt jouw bedrijf op in het grote ‘web’. We bouwen unieke mobielvriendelijke websites voor bedrijven in Drenthe en de rest van Nederland waaronder in Assen, Emmen, Groningen en Zwolle.

Webdesign <div id="greenb">Hoogeveen</div>

Hoogeveen

 

Ondanks dat je ons kantoor niet in Hoogeveen vindt, kunnen we je in heel Nederland voorzien van een nieuwe website, neem contact met ons op via mail of bel ons wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

 


Meer informatie

Mobielvriendelijke website

 

Met ruim 60% mobiele website bezoekers kun je ook als bedrijf in Emmen niet meer zonder een mobiele website. Xless design maakt professionele en unieke websites welke altijd mobielvriendelijk zijn. Zo is jouw website weer klaar voor de toekomst.

 

Website gebouwd in Veendam, zelf aanpassen in Hoogeveen

 

Met ons eigen ontwikkeld CMS kun je eenvoudig altijd en overal teksten op je website aanpassen. Ook als je nieuwe afbeeldingen wil op je website, is dit heel eenvoudig zelf te doen. Dankzij onze snelle en efficiënte communicatie kunnen we je vanuit Emmen perfect van dienst zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe website

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign hoogeveen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-3



1. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service