Webdesign
Delfzijl

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign bureau in Delfzijl

Website laten maken in Delfzijl? De kans is groot dat je hebt gezocht op 'webdesign Delfzijl' en ons zo hebt gevonden. Wij maken voor bedrijven in heel Nederland professionele websites. Ook voor bedrijven in Stadskanaal, Winschoten, Veendam en Groningen ben je bij Xless design aan het juiste adres. Ook voor zzp’ers hebben we een goedkope website met een uniek design en eenvoudig beheersysteem.

Webdesign <div id="greenb">Delfzijl</div>

Delfzijl

Waarom kiezen voor een webdesigner in Delfzijl? Met het internet en de telefoon is communicatie op afstand geen probleem, daarbij wil je een unieke website met eenvoudig beheersysteem voor een scherpe prijs. Dan ben je bij Xless design aan het juiste (web)adres. Wij werken namelijk niet met standaard templates en hebben ons eigen ontwikkeld CMS, het XD-CMS.


Meer informatie

Professionele website met cms: €600,-

Ook als je een bedrijf hebt in Delfzijl is Xless design de website bouwer voor jouw bedrijf. Al onze websites worden uniek vormgegeven en zijn te beheren met ons eigen ontwikkeld CMS. Ideaal en betaalbaar voor de zzp’er en eindeloze mogelijkheden voor het MKB.

 

Snel een website online

We begrijpen heel goed dat je niet continue bezig wil zijn met je website, daarom zorgen wij ervoor dat jouw website binnen een week online kan zijn! Ook kunnen we je helpen bij het actueel houden van jouw website.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesigner in Delfzijl

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service