Webdesign
Assen

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign in Assen

Een nieuwe website laten ontwikkelen? Xless design, webdesign Assen bouwt websites voor bedrijven in heel Nederland. Al onze websites zijn standaard mobielvriendelijk en gekoppeld aan ons eenvoudig beheersysteem het XD-cms. Indien gewenst kunnen we jouw nieuwe website ook in Wordpress bouwen of juist een volledige maatwerkoplossing ontwikkelen. Voor webdesign in Assen helpen we je dan ook graag verder bij de realisatie van jouw nieuwe website.

Webdesign <div id="greenb">Assen</div>

Website laten maken in Assen

Laat vandaag nog jouw nieuwe website maken door Xless design. Deze kan binnen een week online zijn. Daarbij houden we standaard rekening met de usability van de website en staan jouw wensen en doelgroep bij ons centraal.


Meer informatie

Website onderhouden

Periodiek onderhoud is voor een website gekoppeld aan ons eigen systeem niet noodzakelijk. Wordpress heeft wel geregeld updates nodig om de website up to date en veilig te houden. Onze websites worden gehost op snelle en betrouwbare SSD servers. Ook wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde SSL verbinding. Liever het onderhoud uitbesteden? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een persoonlijk service pakket.

 

Zoekmachine optimalisatie

Door toepassing van SEO zorgen we voor een goede vindbaarheid van jouw bedrijf. Of dit regionaal, nationaal of internationaal is. Door middel van een marktonderzoek kijken we welke zoektermen relevant zijn en wat de meest effectieve manier is om gevonden te worden. Ook kunnen we de SEO onderhouden en later bijstellen om de beste resultaten te behouden. 

 

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Assen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service