Webdesign
Alkmaar

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign Alkmaar Professionele website

Waarom kiezen voor een webdesigner in Alkmaar? Met het internet en de telefoon is communicatie op afstand geen probleem, daarbij wil je een unieke website met eenvoudig beheersysteem voor een scherpe prijs. Dan ben je bij Xless design aan het juiste (web)adres. Wij werken namelijk niet met standaard templates en hebben ons eigen ontwikkeld CMS, het XD-CMS. Dus ook als je in Alkmaar woont is webdesign bij ons mogelijk.

Webdesign <div id="greenb">Alkmaar</div>

Snel online

 

Ook als je geen haast hebt, is het fijn om je website zo snel mogelijk in de lucht te hebben. Afhankelijk van je wensen is het mogelijk om je website binnen een paar dagen online te zetten. Bespreek je op maandag met ons je wensen, dan kunnen we op vrijdag de website al online hebben.


Meer informatie

Onderscheidend

 

Wij houden van ons vak, en dat laten we graag zien. Daarom werken we niet met standaard templates, maar maken we altijd voor iedereen een uniek ontwerp. Zo is jouw website onderscheidend tussen de concurrentie. Daarbij is het kinderspel om een webtekst aan te passen in Emmen of een foto toe te voegen met ons eigen ontwikkeld CMS.

 

Simpel beheer

 

Met één druk op de knop een tekst wijzigen of een afbeelding toevoegen is kinderspel. Maar ook occasions toevoegen, huizen presenteren, een menukaart toevoegen of een portfolio bijhouden. Het is allemaal mogelijk. Dankzij ons eigen ontwikkeld XD-CMS

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Alkmaar

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service