Professioneel
logo
laten maken

Goed bedrijfslogo

Bij een gele M denk je maar aan één bedrijf, bij 'fastfoodrestaurant' zijn dat er waarschijnlijk meer. Om als bedrijf herkend te worden is het goed om een passend en uniek logo te hebben. Xless design kan u helpen met een logo passend bij het bedrijf en herkenbaar voor de omgeving.

 

Beeldmerk of woordmerk

Een logo kan uit verschillende delen bestaan. Wat het beste bij uw bedrijf past is afhankelijk van vele factoren in onder andere de toepasbaarheid. Wij ontwikkelen een logo waarbij rekening wordt gehouden met deze aspecten. In grote lijnen is er keuze uit een woordmerk, beeldmerk of een combinatie.

 

Opvallen in de menigte

Xless design maakt voor uw bedrijf een logo die opvalt en past bij het bedrijf. Door een uitgebreid markt- en concurrentieonderzoek zal het logo altijd onderscheidend zijn. Of het gaat om een beeldmerk, woordmerk, monogram of embleem, ons doel is om uw bedrijf op te laten vallen op een professionele manier passend bij de wensen.


Daarom Xless Design


  • Unieke ontwerpen
  • Minimaal 2 concepten
  • 1 revisieronde gratis
  • Meerdere bestandsvormen
  • Totaalpakket mogelijk

Maatwerk

Exact weten wat voor kosten je kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Voor het maken van een nieuw logo of een huisstijl worden de wensen doorgenomen waaraan het ontwerp dient te voldoen. Op deze manier kan er een passend ontwerp worden gemaakt. Geen idee? Dan kunnen we uiteenlopende ontwerpen laten zien waaruit een keuze kan worden gemaakt.


2. Concepten presenteren

Als de wensen duidelijk zijn worden de concepten gemaakt en gepresenteerd. Voor een logo zijn dit minimaal 3 concepten. Bij het maken van een huisstijl is dit afhankelijk van de diverse uitingen waarop de huisstijl wordt doorgevoerd.


3. Aanpassingsrondes

Wanneer er een ontwerp is gekozen kan deze nog worden bijgeschaafd. Toch een andere tint of een groter lettertype; Tijdens de twee revisierondes kan het logo volledig naar wens worden bijgeschaafd.


4. Oplevering

Gefeliciteerd! Een nieuw bedrijfslogo of een huisstijl. Nu ontvang je de diverse bestandsformaten voor de verschillende toepassingen.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service