Drukwerk - Offline Communicatie

Tegenwoordig communiceren we al heel veel online. Drukwerk is voor de meeste bedrijven echter nog onmisbaar. Tenzij u dat restaurant bent met een digitale menukaart op de tablet in de tafel, is een tastbare menukaart nog niet weg te denken, ook al kunnen we natuurlijk ook die digitale menukaart ontwerpen.

 

Huisstijl of promotie

Drukwerk kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het doorvoeren van de huisstijl op een visitekaartje of een presentatiemap. Ook voor offline promotie is drukwerk nodig. Denk bijvoorbeeld aan flyeren in de winkelstraat of als u wilt opvallen met een spandoek langs de kant van de weg.

 

Van ontwerp tot drukwerk

Xless design kan u van het begin tot het eind helpen met het realiseren van drukwerk. Dit doen we door rekening te houden met snij- en drukmarges, kleurgebruik en het maken van de juiste bestanden. Deze bestanden kunnen we voor u klaarmaken zodat u zelf het drukwerk kan regelen, maar ook dit kunnen we voor u verzorgen. Wel zo prettig.

 

 


Daarom Xless Design


  • Unieke ontwerpen
  • Minimaal 2 concepten
  • 1 revisieronde gratis
  • Meerdere bestandsvormen
  • Totaalpakket mogelijk

Maatwerk

Exact weten wat voor kosten je kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Voor het maken van een nieuw logo of een huisstijl worden de wensen doorgenomen waaraan het ontwerp dient te voldoen. Op deze manier kan er een passend ontwerp worden gemaakt. Geen idee? Dan kunnen we uiteenlopende ontwerpen laten zien waaruit een keuze kan worden gemaakt.


2. Concepten presenteren

Als de wensen duidelijk zijn worden de concepten gemaakt en gepresenteerd. Voor een logo zijn dit minimaal 3 concepten. Bij het maken van een huisstijl is dit afhankelijk van de diverse uitingen waarop de huisstijl wordt doorgevoerd.


3. Aanpassingsrondes

Wanneer er een ontwerp is gekozen kan deze nog worden bijgeschaafd. Toch een andere tint of een groter lettertype; Tijdens de twee revisierondes kan het logo volledig naar wens worden bijgeschaafd.


4. Oplevering

Gefeliciteerd! Een nieuw bedrijfslogo of een huisstijl. Nu ontvang je de diverse bestandsformaten voor de verschillende toepassingen.Werk waar wij trots op zijn!