Drukwerk

Goedkoop drukwerk van hoge kwaliteit.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor drukwerk van hoogwaardige kwaliteit en concurrerende prijzen? Xless design levert drukwerk voordeliger dan de grootste drukkerijen van Nederland.

 

Huisstijl of promotie

Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment aan drukwerkartikelen. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, folders en briefpapier. Ook kunnen we drukwerk verzorgen voor beursartikelen zoals een presentatiewand of rollup banners.

 

Buitenreclame

Ook voor buiten leveren we vele soorten drukwerkoplossingen zoals makelaarsborden, spandoeken, gevelborden, hekwerkbanners, buitenposters en voetbalveldborden. Deze zijn vaak voorzien van een speciale UV bestendige coating zodat weersinvloeden minder invloed hebben op de kwaliteit van het drukwerk.

 

Drukwerk voor de horeca.

Speciaal voor de horeca hebben we drukwerkartikelen zoals bierviltjes, placemats, menukaarten, consumptiebonnen, koffiebekers, tafelkaarten en cadeaubonnen. uiteraard ook geschikt voor een geslaagde borrel op het werk.

 

Van ontwerp tot drukwerk

We kunnen het drukwerk van A tot Z verzorgen. Van ontwerp tot het drukwerk snel bezorgd thuis of op het werk. Bij het drukwerk houden we rekening met onder andere snij- en drukmarges, kleurgebruik en het maken van de juiste bestanden voor de hoogste kwaliteit.

 

 

 


Daarom Xless Design


  • Unieke ontwerpen
  • Minimaal 2 concepten
  • 1 revisieronde gratis
  • Meerdere bestandsvormen
  • Totaalpakket mogelijk

Maatwerk

Exact weten wat voor kosten je kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Voor het maken van een nieuw logo of een huisstijl worden de wensen doorgenomen waaraan het ontwerp dient te voldoen. Op deze manier kan er een passend ontwerp worden gemaakt. Geen idee? Dan kunnen we uiteenlopende ontwerpen laten zien waaruit een keuze kan worden gemaakt.


2. Concepten presenteren

Als de wensen duidelijk zijn worden de concepten gemaakt en gepresenteerd. Voor een logo zijn dit minimaal 3 concepten. Bij het maken van een huisstijl is dit afhankelijk van de diverse uitingen waarop de huisstijl wordt doorgevoerd.


3. Aanpassingsrondes

Wanneer er een ontwerp is gekozen kan deze nog worden bijgeschaafd. Toch een andere tint of een groter lettertype; Tijdens de twee revisierondes kan het logo volledig naar wens worden bijgeschaafd.


4. Oplevering

Gefeliciteerd! Een nieuw bedrijfslogo of een huisstijl. Nu ontvang je de diverse bestandsformaten voor de verschillende toepassingen.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service