Reclamebureau
Groningen

Neem contact op

Reclamebureau in Veendam | Groningen

Om jouw bedrijf op te laten vallen, halen wij alles uit de kast. Van een passende huisstijl, een online marketing campagne tot een professionele, unieke website. Samen met jou zoeken we naar de beste manier om tot een perfect eindproduct te komen. Voor minder doen we het niet.


Natuurlijk sta jij, als klant, daarin centraal. Daarom is persoonlijk contact, flexibiliteit en eerlijkheid bij ons een pré. Denk niet alleen wat je zegt, maar zeg vooral wat je denkt! Zo kunnen we van jouw idee een prachtig grafisch ontwerp maken zowel online als offline.

 

Standaard heel bijzonder

We houden niet van standaard, daarom werken we niet met templates en een standaard systeem, maar met ons eigen ontwikkeld beheersysteem en unieke ontwerpen gemaakt vanaf de tekentafel, of tablet. Zo kunnen we voor elk bedrijf een uniek ontworpen website maken volledig aansluitend bij de wensen, zonder limitaties.


Sinds onze start in 2015 telt Xless design een tweekoppig team. Door ieder een eigen vakgebied kunnen we een website van webhosting tot de oplevering en het onderhoud verzorgen. We onderhouden korte lijnen met onze klanten en ze kunnen live meekijken bij de bouw van de nieuwe website, want verrassingen zijn alleen leuk als je positief wordt verrast.

 

webdesign 

Ondersteunend in Groningen

De volgende clubs en verenigingen in de provincie Groningen helpen we een handje:

v.v. Veendam 1894
VVS - Oostwold
WVV 1896 - Winschoten

 


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.Werk waar wij trots op zijn!