Reclamebureau
Groningen

Neem contact op

Reclamebureau in Groningen

Om jouw bedrijf op te laten vallen, halen wij alles uit de kast. Van een passende huisstijl, een online marketing campagne tot een professionele, unieke website. Samen met jou zoeken we naar de beste manier om tot een perfect eindproduct te komen. Voor minder doen we het niet.


Natuurlijk sta jij, als klant, daarin centraal. Daarom is persoonlijk contact, flexibiliteit en eerlijkheid bij ons een pré. Denk niet alleen wat je zegt, maar zeg vooral wat je denkt! Zo kunnen we van jouw idee een prachtig grafisch ontwerp maken zowel online als offline.


website laten maken
 

Standaard heel bijzonder

We houden niet van standaard en helpen je dan ook graag om op te vallen met een uniek ontworpen website of andere grafische uiting. Ook hebben we ons eigen ontwikkeld beheersysteem waarbij gebruiksgemak voorop staat. We helpen je niet alleen met een opdracht uitvoeren, maar denken ook mee voor het beste eindresultaat.


Website laten maken

Aandacht voor jouw website

Met twee man sterk sinds 2015 houden we korte lijnen met onze klanten. Met ieder een eigen vakgebied kunnen we van website tot hosting en van een logo tot drukwerk verzorgen. Ook kun je live meekijken bij de bouw van de nieuwe website, want verrassingen zijn alleen leuk als je positief wordt verrast.


Wie wij zijn?

Jong en ambitieus. Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons altijd voorop. Een uitdaging ga je niet uit de weg, maar die ga je aan. Die uitdaging is om van jouw bedrijf, net begonnen of al 40 jaar actief, een (nog groter) succes te maken en de online voetafruk te vergroten.

 

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.Werk waar wij trots op zijn!