Online marketing

Online goed vindbaar

De meeste bedrijven behalen hun omzet tegenwoordig online. Ook het vinden van klanten gebeurt voor een groot deel via het internet. Om de juiste doelgroep te bereiken zijn er diverse mogelijkheden om doelgericht en resultaatgericht te adverteren. 

Wanneer je als bedrijf online beter gevonden wil worden is het belangrijk om eerst de doelgroep te bepalen. Waar is deze doelgroep actief en wat is de beste manier om ze te bereiken? Een goede marketingcampagne begint met een goede strategie. Daarom doen wij altijd voorafgaand onderzoek voor we beginnen de online vindbaarheid van het bedrijf te vergroten. Een goed opgezette campagne kan een hoop tijd én geld besparen en de omzet vergroten. Ook de doel van de vindbaarheid is van belang. Is dit om naamsbekendheid te verwerven of om directe leads te krijgen voor een product of dienst.

 

SEO 

SEO is het meest belangrijk voor de online vindbaarheid. Bij de bouw van een website zorgen wij ervoor dat deze volledig geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines zoals Google om de online vindbaarheid te vergroten. De investering kan aan het begin groot lijken, maar een hoge positie in Google is onbetaalbaar. Dit vergroot namelijk het aantal bezoekers naar de website waardoor de investeringskosten zichzelf snel hebben terug verdient. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Om een bepaalde positie te behouden zal de SEO geregeld moeten worden gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Een positie is namelijk nooit gegarandeerd.  

 

Online adverteren

Snel resultaten behalen? Dan is online adverteren een effectieve methode om snel een bepaalde doelgroep te bereiken. Door te betalen voor een positie bovenaan de zoekresultaten zullen potentiële klanten eerst jouw bedrijf tegen komen. Bij SEA, serach engine advertising, betaal je per klik. Daarom is hetinstellen van de juiste filters nodig om niet honderden euro's aan advertentietegoed te verbruiken aan minder waardevolle zoektermen. 

 

Adverteren op social media

Een evenement promoten, snel veel likes krijgen of een zeer specifieke doelgroep bereiken? Dat kan met adverteren via Social media. Of dit past bij jouw bedrijf is natuurlijk afhankelijk van de doelgroep en de gewenste resultaten. 


Daarom Xless Design


  • Goede vindbaarheid
  • Diverse SEO technieken
  • Optimaliseren campagnes
  • Doelgericht adverteren
  • Persoonlijk advies
  • Gecertificeerd

Maatwerk

Wilt u graag weten wat voor campagnes geschikt zijn voor uw bedrijf en wat dat gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service