Professioneel
logo
laten maken

Ik wil een professioneel logo

Goed bedrijfslogo

Bij een gele M denk je maar aan één bedrijf, bij 'fastfoodrestaurant' zijn dat er waarschijnlijk meer. Om als bedrijf herkend te worden is het goed om een passend en uniek logo te hebben. Xless design kan u helpen met een logo passend bij het bedrijf en herkenbaar voor de omgeving.

 

Beeldmerk of woordmerk

Een logo kan uit verschillende delen bestaan. Wat het beste bij uw bedrijf past is afhankelijk van vele factoren in onder andere de toepasbaarheid. Wij ontwikkelen een logo waarbij rekening wordt gehouden met deze aspecten. In grote lijnen is er keuze uit een woordmerk, beeldmerk of een combinatie.

 

Opvallen in de menigte

Xless design maakt voor uw bedrijf een logo die opvalt en past bij het bedrijf. Door een uitgebreid markt- en concurrentieonderzoek zal het logo altijd onderscheidend zijn. Of het gaat om een beeldmerk, woordmerk, monogram of embleem, ons doel is om uw bedrijf op te laten vallen op een professionele manier passend bij de wensen.


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.Werk waar wij trots op zijn!