Huisstijl

Herkenbaarheid

Een huisstijl is breed toepasbaar. Binnen het bedrijf kan een huisstijl worden gebruikt voor alle interne en externe communicatie uitingen. Dit kan gaan om de personeelspas of om een envelop naar een klant. Op deze manier is het duidelijk dat het om een uiting van úw bedrijf gaat. Voor zowel kleine bedrijven als grote bedrijven is een professionele huisstijl die consquent wordt toegepast onmisbaar.

 

Huisstijl handboek

Voor de grotere ondernemer: Wanneer verschillende werknemers met uw huisstijl zullen werken kan een huisstijl handboek voor u een goede oplossing zijn. Hierin wordt ingegaan op de toepasbaarheid van het logo en de huisstijl. Dit om de identiteit van het bedrijf in de communicatie uitingen te waarborgen. Hoe mag het het logo worden gebruikt, welke kleurcodes horen bij uw huisstijl, welke lettertypes dienen in de communicatie te worden gebruikt, hoe worden facturen en offertes opgemaakt? Dit wordt allemaal toegelicht in het huisstijl handboek. Xless design kan deze voor uw bedrijf ontwikkelen. 

 

Herkenbare huisstijl

U kunt zich afvragen of een huisstijl wel belangrijk is voor uw bedrijf of dat u best zonder kan. Wat heb ik aan een huisstijl en is dat de investering wel waard? De vraag die u zich kan stellen is; 'Hoe serieus ben ik met mijn bedrijf, en hoe serieus wil ik genomen worden?'


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service