SEO

Zoekmachine optimalisatie

Om hoger te komen in de zoekresultaten van Google moet een website worden geoptimaliseerd met SEO.

Simpel gezegd betekent dit aanpassingen in de webteksten, codering en afbeeldingen van uw website. Zo simpel als dit gezegd is, zo uitgebreid wordt het gerealiseerd om een goed resultaat te behalen.

 

Blijf bovenaan

Om u te helpen een zo hoog mogelijke positie te verkrijgen en te behouden in Google, bieden wij de maandelijkse SEO-Campagne aan! Deze zoekmachine optimalisatie bestaat uit:

 

 • Analyse website
 • Concurrentie onderzoek
 • Definiëren van zoekwoorden
 • Optimalisatie van de website
 • Maandelijkse controle
 • aanpassingen waar nodig

 

SEO optimalisatie

Met Search engine optimalisation, oftewel zoekmachine optimalisatie gaat het er om dat de website hoger in google komt te staan, beter gevonden wordt wat resulteert in een hogere conversie. Met SEO worden codering, webteksten, afbeeldingen en alle andere relevante content op de website zo aangepast dat de website beter wordt gevonden. Voordat we deze dingen kunnen toepassen is een nauwkeurig onderzoek nodig om de juiste zoekwoorden te specificeren. SEO zorgt niet alleen voor een verbetering van de website. Het voorkomt ook dat uw bedrijf slechter gevonden wordt, het is dus belangrijk om dit bij te houden.

 

Hoger in Google

Aangezien Google veruit de grootste zoekmachine is, wordt de SEO vooral gericht op het verhogen van de resultaten in Google. Maar natuurlijk wordt de website ook beter gevonden in andere zoekmachines zoals Yahoo en Bing. Vaak is het niet voldoende om SEO eenmalig toe te passen. Posities in Google veranderen continue en de concurrentie zit niet stil. 

 

Up to date

Google past regelmatig de formules aan om gevonden te worden.

De exacte formules en berekeningen om hoog te komen houdt Google echter geheim. Alleen wanneer er grote veranderingen zijn (zoals de verandering van 21 april 2015 over de mobiele zoekresultaten), wordt deze bekend gemaakt. Zo’n grotere update van Google is een goed moment om de SEO weer eens onder de loep te nemen. Zonder dat je iets hebt veranderd, kan toch de vindbaarheid verslechteren. Wij werken aan een continue verbetering van de vindbaarheid van jouw website.

 

Snel bovenaan? 

Wilt u snel gevonden worden? Dan kunt u SEA (zoekmachine-adverteren) proberen. U kunt snel bovenaan Google komen te staan met Google AdWords.

Xless design heeft verschillende Google certificeringen, hierdoor kunnen we helpen uw website beter vindbaar te maken en bovenaan in Google te krijgen. Doordat SEO langdurig is en u wellicht ook snel resultaat wil is SEA ook een mogelijkheid.

 

SEA - Zoekmachine Adverteren

SEA is Search engine advertising, oftewel adverteren via zoekmachines. Met een CPC programma, cost per click, kunt u met een advertentie boven de zoekresultaten gevonden worden. Een advertentie via Adwords ziet eruit als een zoekresultaat en zorgt je op een snelle manier bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Met een goed gecombineerd gebruik van SEO, wat op de lange termijn een investering is en SEA wat direct werkt, haal je het meeste resultaat.


Daarom Xless Design


 • Makkelijk beheersysteem
 • Maatwerk websites
 • Snelle oplevering
 • Reactie binnen een dag!
 • Unieke ontwerpen; geen templates
 • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service