Grafisch ontwerp

Bedrijfs- en reclame uitingen

Alles wat je als bedrijf gebruikt in de communicatie naar klanten is belangrijk voor de branding. Een duidelijke en eenduidige huisstijl is hiervoor een goede basis. Xless design kan voor jouw bedrijf een passende huisstijl ontwerpen, de zogenaamde corporate identity. Deze kan worden doorgevoerd in elke denkbare uiting van het bedrijf, zowel op drukwerk als ook digitaal. 

 

Digitaal grafische vormgeving

Voor een eenduidige bedrijfsidentiteit en een professionele uitstraling kan er digitaal veel worden doorgevoerd. Hierbij kun je denken aan een email template. digitale handtekening, social media pagina of een nieuwsbrief template.

 

Drukwerk

We bieden een breed assortiment aan drukwerk tegen zeer concurrerende prijzen. Hiervoor werken we samen met een lokale partner. Al het drukwerk kan eenvoudig thuis of op het werk worden bezorgd zonder extra kosten. Al het drukwerk is van hoogwaardige kwaliteit en er is keuze uit diverse papiersoorten en afwerkingen. We adviseren je graag over de beste oplossing. 


Daarom Xless Design


  • Unieke ontwerpen
  • Minimaal 2 concepten
  • 1 revisieronde gratis
  • Meerdere bestandsvormen
  • Totaalpakket mogelijk

Maatwerk

Exact weten wat voor kosten je kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Voor het maken van een nieuw logo of een huisstijl worden de wensen doorgenomen waaraan het ontwerp dient te voldoen. Op deze manier kan er een passend ontwerp worden gemaakt. Geen idee? Dan kunnen we uiteenlopende ontwerpen laten zien waaruit een keuze kan worden gemaakt.


2. Concepten presenteren

Als de wensen duidelijk zijn worden de concepten gemaakt en gepresenteerd. Voor een logo zijn dit minimaal 3 concepten. Bij het maken van een huisstijl is dit afhankelijk van de diverse uitingen waarop de huisstijl wordt doorgevoerd.


3. Aanpassingsrondes

Wanneer er een ontwerp is gekozen kan deze nog worden bijgeschaafd. Toch een andere tint of een groter lettertype; Tijdens de twee revisierondes kan het logo volledig naar wens worden bijgeschaafd.


4. Oplevering

Gefeliciteerd! Een nieuw bedrijfslogo of een huisstijl. Nu ontvang je de diverse bestandsformaten voor de verschillende toepassingen.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service