Grafisch ontwerp

Bedrijfs- en reclame uitingen

Alles wat je als bedrijf gebruikt in de communicatie naar klanten is belangrijk voor de branding. Een duidelijke en eenduidige huisstijl is hiervoor een goede basis. Xless design kan voor jouw bedrijf een passende huisstijl ontwerpen, de zogenaamde corporate identity. Deze kan worden doorgevoerd in elke denkbare uiting van het bedrijf, zowel op drukwerk als ook digitaal. 

 

Digitaal grafische vormgeving

Voor een eenduidige bedrijfsidentiteit en een professionele uitstraling kan er digitaal veel worden doorgevoerd. Hierbij kun je denken aan een email template. digitale handtekening, social media pagina of een nieuwsbrief template.

 

Drukwerk

We bieden een breed assortiment aan drukwerk tegen zeer concurrerende prijzen. Hiervoor werken we samen met een lokale partner. Al het drukwerk kan eenvoudig thuis of op het werk worden bezorgd zonder extra kosten. Al het drukwerk is van hoogwaardige kwaliteit en er is keuze uit diverse papiersoorten en afwerkingen. We adviseren je graag over de beste oplossing. 


Daarom Xless Design


  • Unieke ontwerpen
  • Minimaal 2 concepten
  • 1 revisieronde gratis
  • Meerdere bestandsvormen
  • Totaalpakket mogelijk

Maatwerk

Exact weten wat voor kosten je kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service