Professionele
Website

Al vanaf €595!

Professionele website

voor weinig geld

Ben je op zoek naar een bureau voor een goedkope website, maar wil je wel een professionele uitstraling en een mobielvriendelijke website? Dan ben je op de juiste plek!


Voor slechts €595,- heb je al een professionele website met een uniek design, die eenvoudig zelf te beheren is. Hiervoor krijg je meer dan je zou verwachten. Geen standaard template, maar een website ontworpen door een grafisch vormgever en jouw website eenvoudig beheren in ons eigen ontwikkeld CMS.


Een voordelige website

mobielvriendelijk

Met responsive webdesign is jouw goedkope website klaar voor de toekomst. Je website is namelijk geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. Hierdoor ervaren je online bezoekers geen langzame of slecht leesbare website, maar het optimale gebruiksgemak.

Jouw voordelen

op een rij


  • Snel online
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Al mogelijk voor €595!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Snelle website (SSD server)
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc
Gratis offerte

Neem vandaag nog contact met ons op over jouw betaalbare, professionele website!

Website zelf beheren

met eenvoudig CMS

Dankzij ons eigen ontwikkeld beheersysteem kun jij eenvoudig jouw professionele website beheren. Een foto uploaden, een tekst aanpassen of een nieuwsbericht plaatsen? Met het XD-cms is dat kinderspel! Net zoals jouw website is ook ons cms perfect te gebruiken onderweg op je mobiel of tablet, een systeem zonder gedoe, dat werkt voor jou.


Meer bezoekers

met online marketing

Naast een goedkope website met een professionele uitstraling heb je natuurlijk ook bezoekers nodig. Om deze bezoekers naar je website te krijgen is online marketing essentieel, want wat heb je aan een mooie website als niemand je vindt. Wij hebben verschillende Google certificeringen om te bewijzen dat we voor jou een winstgevende online marketing strategie op kunnen zetten.

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service