Drukwerk

Goedkoop drukwerk van hoge kwaliteit.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor drukwerk van hoogwaardige kwaliteit en concurrerende prijzen? Xless design levert drukwerk voordeliger dan de grootste drukkerijen van Nederland.

 

Huisstijl of promotie

Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment aan drukwerkartikelen. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, folders en briefpapier. Ook kunnen we drukwerk verzorgen voor beursartikelen zoals een presentatiewand of rollup banners.

 

Buitenreclame

Ook voor buiten leveren we vele soorten drukwerkoplossingen zoals makelaarsborden, spandoeken, gevelborden, hekwerkbanners, buitenposters en voetbalveldborden. Deze zijn vaak voorzien van een speciale UV bestendige coating zodat weersinvloeden minder invloed hebben op de kwaliteit van het drukwerk.

 

Drukwerk voor de horeca.

Speciaal voor de horeca hebben we drukwerkartikelen zoals bierviltjes, placemats, menukaarten, consumptiebonnen, koffiebekers, tafelkaarten en cadeaubonnen. uiteraard ook geschikt voor een geslaagde borrel op het werk.

 

Van ontwerp tot drukwerk

We kunnen het drukwerk van A tot Z verzorgen. Van ontwerp tot het drukwerk snel bezorgd thuis of op het werk. Bij het drukwerk houden we rekening met onder andere snij- en drukmarges, kleurgebruik en het maken van de juiste bestanden voor de hoogste kwaliteit.

 

 

 


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service