website-bij-de-tijd

 

Is jouw website nog bij de tijd?

Hoe lang is het geleden dat jouw website is bijgewerkt? Wanneer heb je voor het laatst de teksten of afbeeldingen aangepast?

Om een website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te houden voor de bezoekers en klanten is het belangrijk om regelmatig je website bij te werken. Wat zijn belangrijke aanpassingen en absolute musts?

 

  1. Mobielvriendelijk
    Dit is dé absolute must tenzij je nog een telefoon met antenne hebt. Al sinds 2014 worden mobielvriendelijke websites beter geïndexeerd in Google. Daarbij bekijken ruim 60% van de bezoekers een website de eerste keer op mobiel, en dit aantal stijgt nog steeds!

  2. Content bijwerken
    Regelmatig een nieuwe afbeelding uploaden of een nieuwe tekst toevoegen is een aanrader om jouw website interessant te houden. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een blog of door nieuwsberichten. Met het XD-cms zijn deze dingen eenvoudig aan te passen en toe te voegen.

  3. Design & Trends
    Ook online kunnen trends snel gaan en is het belangrijk om bij te blijven zodat je het optimale uit je website kunt halen, bijvoorbeeld met leuke effecten een strak ontwerp of een koppeling met social media.

Met deze punten is de presentatie van je bedrijf online goed geregeld. Benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?