Bovenaan Google, hoe werkt dat?

Als we je dat exact konden vertellen was dit waarschijnlijk het meest gelezen bericht op internet. Google geeft namelijk niet volledig aan hoe zoekresultaten worden opgebouwd en hoe je zeker hoger in de resultaten kan komen. Wel zijn er technieken om de vindbaarheid te optimaliseren.

Optimaliseren voor Google
Door het toepassen van SEO (search engine optimalisation) kan jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komen. Dit kan door een combinatie van verschillende technieken. Onder andere met meta data en slim gebruik van webteksten.

 

De juiste techniek
Een website gebouwd met de juiste techniek is een goede basis. Wanneer jouw website mobielvriendelijk is zal dit een positieve invloed hebben op je positie, ook de laadtijd van een pagina en de inhoud zijn belangrijk voor de vindbaarheid.

 

Specifiek en doelgericht
Zoekresultaten worden steeds verder gepersonaliseerd. Weet daarom waarop je gevonden wil worden of waarop je klant je zal zoeken. Hoe concreter hoe beter.

 

Nieuwe en unieke content
Door je website up to date te houden en unieke content te plaatsen is je website relevanter. Ook het gebruik van zoekwoorden verwerkt in de webteksten helpt hierbij.

 

Hulp van een expert
Met hulp van een SEO expert kunnen jouw zoekresultaten nog verder worden geoptimaliseerd. Met diverse Google certificaten kan Xless design je helpen bij de online vindbaarheid.

 

google